ΕΙΜΑΣΤΕ Η frigo stahl ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Πρωτοποροι στα ολοκληρωμενα βιομηχανικα εργα «με το κλειδι»
Χάρη στο πλήρες φάσμα των τεχνικών δυνατοτήτων μας και το υπόβαθρο της αξεπέραστης εμπειρίας μας,
έχουμε βρεθεί στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ONE-STOP SHOP ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ
Κατασκευες

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ κατασκευάζει βιομηχανικά και εμπορικά έργα, κάθε χρήσης και μεγέθους, καθώς και μια πλήρη γκάμα μηχανολογικών λύσεων που καλύπτουν τον πλήρη κύκλο ζωής της εγκατάστασης. Η προσέγγιση «one-stop-shop» που υιοθετούμε, συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες στο πλαίσιο μιας ενιαίας σύμβασης - από τη μελέτη ως την παράδοση σε λειτουργία - παρέχοντας έτσι στους πελάτες το πλεονέκτημα της συνεργασίας με μία μόνο ομάδα σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει πλούσια εμπειρία, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του πελάτη - από τη διαχείριση κινδύνου και την ασφάλεια ως τον μηχανολογικό σχεδιασμό και την αυτοματοποίηση. Καθώς αναλαμβάνουμε τόσο τη μελέτη όσο και τη κατασκευή έργων, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις αλλαγές, με κάθε βήμα του έργου να διαδέχεται αρμονικά το προηγούμενο.

135
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
295
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
17
ΚΕΝΤΡΑ LOGISTICS

Βιομηχανικες ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εμπορικες Κατασκευες

Μηχανολογικες λυσεις

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μας εμπιστεύονται κορυφαίες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι και το μέτρο της επιτυχίας μας. Νιώθουμε υπερήφανοι για την επιτυχημένη μελέτη, κατασκευή και υλοποίηση εκατοντάδων μηχανολογικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων για τις περισσότερες σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων, όπου η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ δίκαια θεωρείται σήμερα ηγέτης σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Από αυτόματες γραμμές παραγωγής έως μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, μεγάλης κλίμακας κέντρα logistics και χώρους εμπορικούς και γραφείων, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις που υπερέχουν.

Επιλεγμενα ΕΡΓΑ

Πατήστε για να ανακαλύψετε
  • ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε.
  • NOVA PACKAGING HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ – ΤΥΡΑΣ
  • JIMMY’S ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Ε.Π.Ε.
  • ΑΡΙ Α.Ε.

ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε.

Κατασκευή ενός πλήρους συγκροτήματος ψυκτικών χώρων σε επέκταση του υφιστάμενου ψυγείου-διαλογητηρίου στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στον Τύρναβο. Το έργο περιλάμβανε τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων για 15 ψυκτικούς θαλάμους και βοηθητικών χώρων, ψυκτικών εγκαταστάσεων καθώς και λύσεις ενεργειακής εξοικονόμησης και προστασίας του περιβάλλοντος.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
βιομηχανικα εργα

NOVA PACKAGING HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Μελέτη και κατασκευή μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χαρτοκιβωτίων στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, συνολικής επιφάνειας που ξεπερνά τα 23.000 m², με πλήρεις Η/Μ εγκαταστάσεις και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
βιομηχανικα εργα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ – ΤΥΡΑΣ

Κατασκευή δύο αυτοφερόμενων ψυκτικών θαλάμων ύψους 30m, όπου τα ράφια αποτελούν τον φέροντα οργανισμό του κτιρίου και της έδρασης του ψυκτικού εξοπλισμού. Η κατασκευή είναι αεροστεγής, ώστε να λειτουργεί σε περιβάλλον χαμηλού οξυγόνου, για να μην υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
μηχανολογικα εργα

JIMMY’S ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Ε.Π.Ε.

Κατασκευή ενός νέου ψυγείου – διαλογητηρίου με 20 ψυκτικούς θαλάμους, ψυχόμενους διαδρόμους, χώρους φορτώσεων καθώς και τριώροφων γραφείων.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
εμπορικα εργα

ΑΡΙ Α.Ε.

Ανέγερση Βιομηχανικού κτιρίου – Εγκαταστάσεων, για την παραλαβή, διαλογή και αποθήκευση ελιάς σε δεξαμενές ωρίμανσης, κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας αποβλήτων, κατασκευή λιμνοδεξαμενής στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και τριώροφου κτιρίου γραφείων.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ
εμπορικα εργα

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ FRIGO STAHL

Κατανοούμε ότι ο κάθε πελάτης έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, όλες οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις πρέπει να υποστηρίζουν τη ροή των υλικών και να μεγιστοποιούν τον διαθέσιμο παραγωγικό χώρο. Η διαδικασία της ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ ξεκινά με μία αρχική εκτίμηση, κατά την οποία η ομάδα των μελετητών και μηχανικών μας εξετάζει την ζητούμενη χρήση και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της μονάδας του πελάτη μας. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε ένα λεπτομερές και ολοκληρωμένο πλάνο στον πελάτη μας, που καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής του βιομηχανικού έργου, δηλαδή μελέτη, μηχανολογικό σχεδιασμό, αυτοματοποίηση, κατασκευή και προληπτική συντήρηση. Αφού λάβουμε την έγκρισή σας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την εγκατάσταση, με 100% εγγύηση τιμής και βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, με όλες τις υπηρεσίες, από τη μελέτη ως την παράδοση σε λειτουργία, να περιλαμβάνονται σε μια ενιαία σύμβαση

Όσο σύνθετο και αν είναι το έργο σας, ανεξαρτήτως του μεγέθους του, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Είμαστε καινοτόμοι Σχεδιάζουμε. Χτίζουμε. Δημιουργούμε. Παραδίδουμε. Ηγούμαστε
Είμαστε η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο.