Μοναδικές Λύσεις για Εξειδικευμένες Ανάγκες

Η FRIGO STAHL παρέχει ένα πλήρες φάσμα λύσεων μηχανολογικού σχεδιασμού, που βασίζονται σε περισσότερα από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας. Από ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό έως βιομηχανικό σχεδιασμό, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες - από τη μελέτη ως την υλοποίηση - προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.
155
εγκαταστασεις ψυκτικων θαλαμων
86
βιομηχανιες τροφιμων
350
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

Μηχανολογικες ΛΥΣΕΙΣ

Πατήστε για να ανακαλύψετε
  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ – ΤΥΡΑΣ
  • ΜΑΚΙΟΣ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Επέκταση υφιστάμενων εγκαταστάσεων με την κατασκευή νέας βιομηχανικής μονάδας για την παραγωγή προϊόντων ζύμης, την προμήθεια και εγκατάσταση νέου ψυκτικού εξοπλισμού, καθώς και την ενσωμάτωση παλιών ψυκτικών χώρων στο νέο δίκτυο ψύξης, αμμωνίας, την κατασκευή δαπέδων τούνελ κατάψυξης καθώς και την κατασκευή ανοξείδωτων παταριών και κλιμάκων στα τούνελ κατάψυξης και εργασίες διαμόρφωσης στον περιβάλλοντα χώρο.
Δειτε το εργο αναλυτικα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ – ΤΥΡΑΣ

Κατασκευή δύο αυτοφερόμενων ψυκτικών θαλάμων ύψους 30m, όπου τα ράφια αποτελούν τον φέροντα οργανισμό του κτιρίου και της έδρασης του ψυκτικού εξοπλισμού. Η κατασκευή είναι αεροστεγής, ώστε να λειτουργεί σε περιβάλλον χαμηλού οξυγόνου, για να μην υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.
Δειτε το εργο αναλυτικα

ΜΑΚΙΟΣ

Κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση βιοαερίου σε συνεργασία με εταιρεία του εξωτερικού που εξειδικεύεται σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Δειτε το εργο αναλυτικα

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μας εμπιστεύονται κορυφαίες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι και το μέτρο της επιτυχίας μας. Νιώθουμε υπερήφανοι για την επιτυχημένη μελέτη, κατασκευή και υλοποίηση εκατοντάδων μηχανολογικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων για τις περισσότερες σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων, όπου η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ δίκαια θεωρείται σήμερα ηγέτης σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Από αυτόματες γραμμές παραγωγής έως μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, μεγάλης κλίμακας κέντρα logistics και χώρους εμπορικούς και γραφείων, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις που υπερέχουν.

Μηχανολογικες λυσεις

Το χαρτοφυλάκιο των κατά παραγγελία μηχανολογικών λύσεών μας, περιλαμβάνει:

Χρειάζεστε μια εξειδικευμένη λύση για μια σύνθετη μηχανολογική πρόκληση;

Αν έχετε κάποιο έργο κατά νού, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας υπηρεσίες ηλεκτρολογικού, μηχανολογικού, βιομηχανικού σχεδιασμού και αυτοματοποίησης.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ψυκτικές εγκαταστάσεις CO₂ (έως 200 KWR) που περιλαμβάνουν παλινδρομικούς συμπιεστές με ρυθμιστές στροφών, αεροψυκτήρες ειδικών προδιαγραφών κατάλληλους για λειτουργία σε υψηλές πιέσεις, συγκροτήματα με ειδικές διατάξεις ασφαλείας και μονάδα συμπύκνωσης έκτακτης ανάγκης που τροφοδοτείται από αδιάλειπτη πηγή ρεύματος (UPS).
Στεγανοποίηση ψυκτικών θαλάμων για τη δημιουργία ελεγχόμενης ατμόσφαιρας που εξασφαλίζει τη μακροχρόνια συντήρηση των φρούτων και των λαχανικών
Πρόψυξη με βεβιασμένη ανακυκλοφορία αέρα και υδρόψυξη

Εγκαταστάσεις για ειδικές εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού, όπως:

Ωριμαντήρια για αποπρασινισμό φρούτων
Ξηραντήρια για τυριά και ξηρούς καρπούς
Θαλάμους συντήρησης με πολύ χαμηλή υγρασία για κρεμμύδια και με δυνατότητα θείωσης για συντήρηση σταφυλιών
Θερμοθαλάμους για παραγωγή παραδοσιακού γιαουρτιού
Συστήματα διανομής αέρα με αεραγωγούς, για εξασφάλιση πολύ χαμηλών ταχυτήτων αέρα και επιπέδων θορύβου

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ FRIGO STAHL

Κατανοούμε ότι ο κάθε πελάτης έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, όλες οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις πρέπει να υποστηρίζουν τη ροή των υλικών και να μεγιστοποιούν τον διαθέσιμο παραγωγικό χώρο. Η διαδικασία της ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ ξεκινά με μία αρχική εκτίμηση, κατά την οποία η ομάδα των μελετητών και μηχανικών μας εξετάζει την ζητούμενη χρήση και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της μονάδας του πελάτη μας. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε ένα λεπτομερές και ολοκληρωμένο πλάνο στον πελάτη μας, που καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής του βιομηχανικού έργου, δηλαδή μελέτη, μηχανολογικό σχεδιασμό, αυτοματοποίηση, κατασκευή και προληπτική συντήρηση. Αφού λάβουμε την έγκρισή σας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την εγκατάσταση, με 100% εγγύηση τιμής και βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, με όλες τις υπηρεσίες, από τη μελέτη ως την παράδοση σε λειτουργία, να περιλαμβάνονται σε μια ενιαία σύμβαση

Όσο σύνθετο και αν είναι το έργο σας, ανεξαρτήτως του μεγέθους του, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Είμαστε καινοτόμοι Σχεδιάζουμε. Χτίζουμε. Δημιουργούμε. Παραδίδουμε. Ηγούμαστε
Είμαστε η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο.

Βιομηχανικες ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εμπορικες Κατασκευες

Μηχανολογικες λυσεις