Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Βιομηχανίας

Είτε πρόκειται για ένα βιομηχανικό κτίριο παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, είτε για μια εγκατάσταση logistics που απαιτεί σύνδεση με διαφορετικά μέσα μεταφορών, η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ έχει υλοποιήσει κάποιες από τις πιο σύνθετες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα για τις σημαντικότερες εταιρείες της χώρας.

Από τη γραμμή παραγωγής έως τους χώρους φορτοεκφόρτωσης, η ομάδα μας διαθέτει αξεπέραστη εμπειρία στην υλοποίηση ολοκληρωμένων βιομηχανικών έργων, τηρώντας απαρέγκλιτα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, αντοχής και συμβατότητας με τα Η/Μ δίκτυα.
135
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
295
βιομηχανικα κτιρια
17
κεντρα logistics

Βιομηχανικες EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πατήστε για να ανακαλύψετε
  • ΟΛΥΜΠΟΣ
  • ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.
  • ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε.
  • NOVA PACKAGING HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
  • ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ

ΟΛΥΜΠΟΣ

Επέκταση υφιστάμενης εγκατάστασης στη Λάρισα, με την κατασκευή νέου κτιρίου ψυκτικών και αποθηκευτικών χώρων, γραφείων, ψυχροστασίου και βοηθητικών χώρων, συνολικής επιφάνειας 8.900 m2. Περιλαμβάνει σύγχρονα αυτοματοποιημένα ρομποτικά μηχανήματα διακίνησης, περιτύλιξης μεμβράνης και τοποθέτησης ετικετών.
Δειτε το εργο αναλυτικα

ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.

Ανέγερση βιομηχανικού κτιρίου (χώροι παραγωγής και αποθήκευσης) και διώροφου κτιρίου γραφείων συνολικής επιφάνειας 4.500 m².
Δειτε το εργο αναλυτικα

ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε.

Κατασκευή ενός πλήρους συγκροτήματος ψυκτικών χώρων σε επέκταση του υφιστάμενου ψυγείου-διαλογητηρίου στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στον Τύρναβο. Το έργο περιλάμβανε τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων για 15 ψυκτικούς θαλάμους και βοηθητικών χώρων, ψυκτικών εγκαταστάσεων καθώς και λύσεις ενεργειακής εξοικονόμησης και προστασίας του περιβάλλοντος.
Δειτε το εργο αναλυτικα

NOVA PACKAGING HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Μελέτη και κατασκευή μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χαρτοκιβωτίων στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, συνολικής επιφάνειας που ξεπερνά τα 23.000 m², με πλήρεις Η/Μ εγκαταστάσεις και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου.
Δειτε το εργο αναλυτικα

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ

Επέκταση υφιστάμενων εγκαταστάσεων με την προσθήκη αυτοφερόμενου κτιρίου ψυγείου ύψους 30μ., με αυτόματο σύστημα ταξινόμησης παλετών, γραφεία logistics και νέα είσοδο.
Δειτε το εργο αναλυτικα

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μας εμπιστεύονται κορυφαίες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι και το μέτρο της επιτυχίας μας. Νιώθουμε υπερήφανοι για την επιτυχημένη μελέτη, κατασκευή και υλοποίηση εκατοντάδων μηχανολογικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων για τις περισσότερες σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων, όπου η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ δίκαια θεωρείται σήμερα ηγέτης σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Από αυτόματες γραμμές παραγωγής έως μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, μεγάλης κλίμακας κέντρα logistics και χώρους εμπορικούς και γραφείων, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις που υπερέχουν.

Βιομηχανικες
λυσεις

Οι δυνατότητές μας βασίζονται στην μοναδική τεχνογνωσία και εξειδίκευσή μας στην ελληνική αγορά, έχοντας κατασκευάσει κτιριακές εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν εφαρμογές όπως:

Σκέφτεστε να επεκτείνετε μια υπάρχουσα εγκατάσταση η να κατασκευάσετε μια νέα από την αρχή;

Αν έχετε κάποιο έργο κατά νου, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μοναδική εξειδίκευση στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πρόψυξη και βαθιά κατάψυξη (-40°C) για κρέατα και νωπά προϊόντα
Υδροθερμική επεξεργασία και άλεση ρυζιού
Γραμμές παραγωγής πλήρους κλίμακας
Επεξεργασία και τυποποίηση πρώτων υλών (γαλακτοκομικά, κρέατα, φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο)
Συστήματα Αυτοματοποιημένης Αποθήκευσης και Ανάκτησης AS / RS (Automatic Storage and Retrieval Systems)
Επεξεργασία βιολογικών αποβλήτων και λυμάτων
Αυτοφερόμενες αποθήκες και ψυκτικούς θαλάμους
Παραγωγή κρασιού
Επεξεργασία δημητριακών και ζωοτροφών
Αποκατάσταση δαπέδων ψυκτικών θαλάμων, ενώ βρίσκονται σε λειτουργία

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ FRIGO STAHL

Κατανοούμε ότι ο κάθε πελάτης έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, όλες οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις πρέπει να υποστηρίζουν τη ροή των υλικών και να μεγιστοποιούν τον διαθέσιμο παραγωγικό χώρο. Η διαδικασία της ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ ξεκινά με μία αρχική εκτίμηση, κατά την οποία η ομάδα των μελετητών και μηχανικών μας εξετάζει την ζητούμενη χρήση και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της μονάδας του πελάτη μας. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε ένα λεπτομερές και ολοκληρωμένο πλάνο στον πελάτη μας, που καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής του βιομηχανικού έργου, δηλαδή μελέτη, μηχανολογικό σχεδιασμό, αυτοματοποίηση, κατασκευή και προληπτική συντήρηση. Αφού λάβουμε την έγκρισή σας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την εγκατάσταση, με 100% εγγύηση τιμής και βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, με όλες τις υπηρεσίες, από τη μελέτη ως την παράδοση σε λειτουργία, να περιλαμβάνονται σε μια ενιαία σύμβαση

Όσο σύνθετο και αν είναι το έργο σας, ανεξαρτήτως του μεγέθους του, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Είμαστε καινοτόμοι Σχεδιάζουμε. Χτίζουμε. Δημιουργούμε. Παραδίδουμε. Ηγούμαστε
Είμαστε η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο.

Βιομηχανικες ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εμπορικες Κατασκευες

Μηχανολογικες λυσεις