Μας χαρακτηρίζουν οι δεκαετίες εμπειρίας,
οι εξειδικευμένες λύσεις στην κατασκευή έργων
και τεχνολογικών εφαρμογών και η αξεπέραστη υλοποίηση τους

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και εμβέλεια στα Βαλκάνια, η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ καθιερώθηκε σαν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στον κατασκευαστικό κλάδο με εξειδίκευση σε ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων έργων εμπορικών και βιομηχανικών κατασκευών, τις κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και τη διανομή δομικών υλικών.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 1998, έχουμε υλοποιήσει περισσότερα από 300 σύνθετα κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα, όπως επίσης και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, τα οποία εκτελέστηκαν με τη στήριξη των θυγατρικών μας στην Κύπρο και τη Ρουμανία.

Ως ιδιωτική ελληνική εταιρεία μεσαίου μεγέθους, έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι και ακριβείς, να εξασφαλίζουμε βέλτιστη ποιότητα και να ανταποκρινόμαστε πάντα ταχύτατα στις ανάγκες των πελατών μας. Από την άλλη, η τεράστια εμπειρία μας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και η in-house προσέγγισή μας, μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε πολυεπίπεδα έργα και καταστάσεις με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

118
Ικανοποιημενοι Πελατες
360
βιομηχανικα Εργα
38.9εκατ.
Κυκλος εργασιων

Πρωτοποροι στα ολοκληρωμενα βιομηχανικα εργα «με το κλειδι»

Χάρη στο πλήρες φάσμα των τεχνικών δυνατοτήτων μας και το υπόβαθρο της αξεπέραστης εμπειρίας μας, έχουμε βρεθεί στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.

Έχοντας σχεδιάσει, κατασκευάσει και θέσει σε λειτουργία με επιτυχία εξειδικευμένες μηχανολογικές και ψυκτικές εγκαταστάσεις για τις περισσότερες σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων, η FRIGO STAHL δίκαια θεωρείται σήμερα ηγέτης σε αυτό το τμήμα της αγοράς.

Από ψυκτικές αποθήκες έως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής σε μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, οι λύσεις βιομηχανικού σχεδιασμού και κατασκευής καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής μιας εγκατάστασης. Νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε ο μοναδικός κατασκευαστής στην ελληνική αγορά που παρέχει όλες τις υπηρεσίες και προμηθεύεται το μεγαλύτερο μέρος των υλικών που χρειάζεται από ίδιους πόρους.

Επειδή πιστεύουμε στον ηγετικό ρόλο του γεωργοδιατροφικού τομέα στην Ελλάδα, στόχος μας στην ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ είναι να καλύπτουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων τροφίμων και logistics, με ιδιαίτερη έμφαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ONE-STOP SHOP ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η FRIGO STAHL εκτελεί όλες τις εργασίες και καλύπτει κάθε ανάγκη για υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό εσωτερικά στην εταιρεία, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους, αποτελέσματα που υπερέχουν και ικανοποιημένους πελάτες.

Από την αρχική ιδέα ως την παράδοση σε λειτουργία, η FRIGO STAHL εξασφαλίζει τη συγκέντρωση όλης της αναγκαίας επικοινωνίας σας σε ένα και μόνο συνομιλητή, ενώ αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη και τον συμβατικό κίνδυνο για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του έργου σας.

Σύμφωνα με τη μέθοδο υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων «με το κλειδί» (turnkey projects), οι πελάτες επικοινωνούν μόνο με έναν συνεργάτη σε όλα τα στάδια του έργου: ανάληψη έργου, μελέτη, αδειοδότηση, διαχείριση έργου, προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μηχανολογικός σχεδιασμός, αυτοματοποίηση, υπηρεσίες μετά την αποπεράτωση και προληπτική συντήρηση. Εάν οι επενδυτές χρειαστούν υποστήριξη για την εξασφάλιση γης, η FRIGO STAHL έχει στην ιδιοκτησία της και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα απόκτησης γηπέδων στην προνομιακή τοποθεσία της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, διασφαλίζοντας την ταχύτερη έναρξη των εργασιών.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ της Ενιαιας Προσεγγισης Μας

Πατήστε για να ανακαλύψετε
  • Ευθυνη
  • Διαθεσιμο αποθεμα υλικων
  • Εσωτερικο Μελετητικο Τμημα
  • Εγγυηση τιμης
  • Λυσεις για ολους

Χάρη στην κάθετα ολοκληρωμένη δομή μας, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων κατασκευών, με την ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛνα αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την ακρίβεια των μελετών, τα ειδικά εξαρτήματα, το ανθρώπινο δυναμικό, την ποιότητα της κατασκευής και τη διαχείριση του έργου. Οι πελάτες μας έχουν το πλεονέκτημα να συνεργάζονται μόνο με μία ομάδα ανθρώπων, από την ιδέα ως την ολοκλήρωση, εξοικονομώντας έτσι χρήματα, χρόνο και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σφαλμάτων, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού και προστιθέμενη αξία για τους πόρους τους.