Πρωτοπόροι στις ολοκληρωμένες βιομηχανικές λύσεις

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ κατασκευάζει βιομηχανικά και εμπορικά έργα, κάθε χρήσης και μεγέθους, καθώς και μια πλήρη γκάμα μηχανολογικών λύσεων που καλύπτουν τον πλήρη κύκλο ζωής της εγκατάστασης. Η προσέγγιση «one-stop-shop» που υιοθετούμε, συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες στο πλαίσιο μιας ενιαίας σύμβασης - από τη μελέτη ως την παράδοση σε λειτουργία - παρέχοντας έτσι στους πελάτες το πλεονέκτημα της συνεργασίας με μία μόνο ομάδα ανθρώπων σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει πλούσια εμπειρία, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του πελάτη - από τη διαχείριση κινδύνου και την ασφάλεια ως τον μηχανολογικό σχεδιασμό και την αυτοματοποίηση. Καθώς αναλαμβάνουμε τόσο τη μελέτη όσο και τη κατασκευή έργων, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις αλλαγές, με κάθε βήμα του έργου να διαδέχεται αρμονικά το προηγούμενο.

Είμαστε καινοτόμοι Σχεδιάζουμε. Χτίζουμε. Δημιουργούμε. Παραδίδουμε. Ηγούμαστε
Είμαστε η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο.

Τα Οφελη της Κατασκευης «με το κλειδι»

Μόλις εγκριθεί η μελέτη του έργου και προετοιμαστεί το εργοτάξιο, ο πελάτης μας μπορεί να χαλαρώσει, με τη βεβαιότητα ότι το έργο του θα παραδοθεί έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού. Η πλήρης ευθύνη - για την ακρίβεια των μελετών, τα ειδικά εξαρτήματα, το ανθρώπινο δυναμικό, την ποιότητα της κατασκευής και τη διαχείριση του έργου - αναλαμβάνεται από την ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ. Οι πελάτες μας έχουν το πλεονέκτημα να συνεργάζονται μόνο με μία ομάδα ανθρώπων, από την ιδέα ως την ολοκλήρωση, εξοικονομώντας έτσι χρήματα, χρόνο και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σφαλμάτων, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού και προστιθέμενη αξία για τους πόρους τους.

Εγγυηση τιμης
Ευθυνη
Εσωτερικο Μελετητικο Τμημα
Διαθεσιμο αποθεμα υλικων
Λυσεις για ολους
traditional construction projects
frigo stahl turnkey method

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

VS
Πατήστε για να ανακλύψετε

ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ FRIGO STAHL «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ»

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ»

Προσεγγιση Πελατη
Αρχικη Κατανοηση Εργου
Εσωτερικο Μελετητικο Τμημα
Προσομοιωση
100% εγγυηση τιμης
Αδειοδοτηση & εγκρισεις
κατασκευη
προσαρμογες μηχανολογικου εξοπλισμου
εγκατασταση εξοπλισμου στο χωρο παραγωγης
Εναρξη λειτουργιας
Εκπαιδευση
Καλυψη βλαβων & συντηρηση

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ FRIGO STAHL

Κατανοούμε ότι ο κάθε πελάτης έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, όλες οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις πρέπει να υποστηρίζουν τη ροή των υλικών και να μεγιστοποιούν τον διαθέσιμο παραγωγικό χώρο. Η διαδικασία της ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ ξεκινά με μία αρχική εκτίμηση, κατά την οποία η ομάδα των μελετητών και μηχανικών μας εξετάζει την ζητούμενη χρήση και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της μονάδας του πελάτη μας. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε ένα λεπτομερές και ολοκληρωμένο πλάνο στον πελάτη μας, που καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής του βιομηχανικού έργου, δηλαδή μελέτη, μηχανολογικό σχεδιασμό, αυτοματοποίηση, κατασκευή και προληπτική συντήρηση. Αφού λάβουμε την έγκρισή σας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την εγκατάσταση, με 100% εγγύηση τιμής και βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, με όλες τις υπηρεσίες, από τη μελέτη ως την παράδοση σε λειτουργία, να περιλαμβάνονται σε μια ενιαία σύμβαση
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ