Χτίζοντας την επιτυχία μας, έργο με το έργο

Ως ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εταιρική μας κουλτούρα, με ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον όπου τα μέλη της αντλούν ικανοποίηση από τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους και ενθαρρύνονται να επιδιώξουν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξή τους.

Με πάνω από 150 διπλωματούχους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ειδικούς στις ψυκτικές εγκαταστάσεις και την αυτοματοποίηση, project managers, οικοδόμους, συγκολλητές και καταρτισμένους ειδικούς εγκαταστάτες, το προσωπικό μας βρίσκεται στον πυρήνα της επιτυχίας μας. Η εκτεταμένη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένα έργα «με το κλειδί», από τον αρχικό σχεδιασμό ως την υλοποίηση.

Χάρη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η FRIGO STAHL έχει κατακτήσει μια ηγετική θέση στον τομέα των κατασκευαστικών και μελετητικών υπηρεσιών, ενώ παρέχει σε εικοσιτετράωρη βάση εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σύνθετων έργων, υπηρεσιών συντήρησης και έκτακτων βλαβών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Είμαστε καινοτόμοι Σχεδιάζουμε. Χτίζουμε. Δημιουργούμε. Παραδίδουμε. Ηγούμαστε
Είμαστε η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο.

ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η FRIGO STAHL διευθύνεται από μια ομάδα έμπειρων στελεχών,
που ασχολούνται ενεργά με όλες τις πτυχές των έργων που αναλαμβάνουμε.
Georgios Firtinidis Founder and CEO of Frigo Stahl
Kostas Tselios Head of Refrigeration and Utilities & Member of the Executive Board
Dora Vassou Head of Finance
George Gantsidis Head of Structural Design

Γιωργος Φιρτινιδης

Ιδρυτής και CEO

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή βιομηχανικών και εμπορικών εγκαταστάσεων, ο Γιώργος Φιρτινίδης αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στην παροχή εξειδικευμένων μηχανολογικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων στην ελληνική αγορά. Ο Γ. Φιρτινίδης ίδρυσε την FRIGO STAHL το 1998, και αυτή αναγνωρίζεται ως ο νούμερο ένα πάροχος ολοκληρωμένων βιομηχανικών λύσεων στην Ελλάδα. Έλαβε δίπλωμα ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης το 1985.

Παναγιωτης Φιρτινιδης

Υπεύθυνος Προμηθειών και Εσωτερικών Στοιχείων Ενεργητικού & Μέλος του ΔΣ

Με σπουδές πολιτικού μηχανικού, ο Παναγιώτης είναι μέλος της δεύτερης γενιάς της ηγετικής ομάδας της FRIGO STAHL και ξεκίνησε να εργάζεται για την εταιρεία το 2015. Επιβλέπει έργα πολιτικού μηχανικού, από την ιδέα και τη μελέτη ως την επιτόπου επίβλεψη, ενώ είναι και Μέλος του ΔΣ.

Χρηστος Φιρτινιδης

Υπεύθυνος Εσωτερικών Λειτουργιών και Διάρθρωσης & Μέλος του ΔΣ

Ο Χρήστος, μηχανολόγος μηχανικός, είναι μέλος της δεύτερης γενιάς της ηγετικής ομάδας της FRIGO STAHL και ξεκίνησε να εργάζεται για την εταιρεία το 2018. Ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη ανωδομών για βιομηχανικές κατασκευές ενώ είναι υπεύθυνος για την προμήθεια, οργάνωση και επίβλεψη των υπηρεσιών που απαιτούνται για τις δραστηριότητες αυτές. Ο Χρήστος είναι και αυτός μέλος του ΔΣ της FRIGO STAHL.

Δημητρης Ανδρονικος 

Υπεύθυνος Κατασκευής Υποδομών και Κτιρίων & Μέλος του ΔΣ

Βασικό μέλος της ομάδας της FRIGO STAHL από το 2005, ο Δημήτρης έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της διεθνούς εμβέλειας της εταιρείας, ειδικά στη Ρουμανία. Σήμερα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της ανάπτυξης κατασκευαστικών έργων μεγάλης κλίμακας, από την ιδέα και τη μελέτη ως την επιτόπου επίβλεψη. Ο Δημήτρης είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1997 και είναι επίσης Μέλος του ΔΣ της FRIGO STAHL.

Κωστας Τσελιος

Υπεύθυνος τομέα Ψύξης και δικτύων υποστήριξης παραγωγής & Μέλος του ΔΣ

Έχοντας διατελέσει μέλος της ομάδας της FRIGO STAHL για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ο Κώστας επιβλέπει τις ψυκτικές υπηρεσίες της εταιρείας τόσο σε νέα έργα όσο και στην υποστήριξη μετά την πώληση, που περιλαμβάνουν τη μελέτη και το σχεδιασμό εξειδικευμένων λύσεων. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μέλος του ΔΣ της FRIGO STAHL.

Δωρα Βασου

Υπεύθυνη Οικονομικού Τμήματος & Ανθρώπινου Δυναμικού & Μέλος του ΔΣ

Έχοντας διατελέσει μέλος της ομάδας της FRIGO STAHL για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Δώρα επιβλέπει τις ομάδες του οικονομικού τμήματος και του λογιστηρίου, και είναι υπεύθυνη για τους προϋπολογισμούς, τη διαχείριση κινδύνου και την ανάλυση κέρδους/κόστους. Είναι χημικός μηχανικός με προηγούμενη εμπειρία στη διασφάλιση ποιότητας.

Γιωργος Γαντσιδης

Υπεύθυνος Δομικών Μελετών

Με εμπειρία που μετρά πάνω από τρεις δεκαετίες στις στατικές μελέτες και τη μελέτη τεχνικών έργων - όπως βιομηχανικά κτίρια με σκελετό από χάλυβα - ο Γιώργος επιβλέπει μια ομάδα πολιτικών και αρχιτεκτόνων μηχανικών που ασχολούνται με την αρχιτεκτονική και στατική μελέτη των έργων που αναλαμβάνει η FRIGO STAHL. Έχοντας εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης για αρκετά χρόνια, ο Γιώργος εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό της εταιρείας το 2017. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1985 με δίπλωμα πολιτικού μηχανικού.

Κωστας Τυρασκης

Υπεύθυνος Μηχανολογικών & Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων

Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρία στην επίβλεψη μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ο Κώστας εντάχθηκε στο δυναμικό της FRIGO STAHL το 2007. Σήμερα, επιβλέπει μια ομάδα μηχανικών στην κατάρτιση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών μελετών, τεχνικών λύσεων, καθώς και τις εργασίες στο εργοτάξιο. Ο Κώστας είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 1994.

Βασικά Στελέχη

ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

Όταν εργάζεσαι στην FRIGO STAHL γίνεσαι μέλος μιας ομάδας καταρτισμένων ειδικών που συνεργάζεται αρμονικά με εξορθολογισμένες διαδικασίες και χρήση τεχνολογιών αιχμής. Επιπλέον, θα απασχοληθείς σε μια ποικιλία έργων, από μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, ως εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων και εμπορικά κτίρια.

Είμαστε πάντα σε αναζήτηση ταλαντούχων επαγγελματιών για να στελεχώσουμε την ομάδα μας. Εάν επιθυμείτε να σας έχουμε υπόψη μας για μελλοντικές θέσεις εργασίας, μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας και μια συνοδευτική επιστολή στη διεύθυνση: careers@frigostahl.gr

Ειδικότητες που αναζητούμε:
Αρχιτέκτονες μηχανικοί
Πολιτικοί μηχανικοί
Μηχανολόγοι Μηχανικοί
Τοπογράφοι μηχανικοί
Ψυκτικοί μηχανικοί
Project Managers
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Πολιτικός Μηχανικός για τη στελέχωση του τμήματος υποστήριξης έργων στα κεντρικά μας γραφεία στη Θεσσαλονίκη

Περιγραφη Καθηκοντων Θεσης

 • Προμετρήσεις – Επιμετρήσεις – Πιστοποιήσεις
 • Παραγγελίες Υλικών
 • Κατάρτιση χρονοδιαγραμμάτων
 • Παρακολούθηση έργων – ημερολόγια κτλ.
 • Εκπόνηση σχεδίων προμελέτης, κατασκευαστικά και as built

Απαραιτητα Προσοντα

 • Πτυχίο ΤΕΙ Δομικών έργων ή αντίστοιχο
 • Προϋπηρεσία 1 έτους σε παρόμοια θέση
 • Γνώση Προμετρήσεων – Επιμετρήσεων
 • Καλή γνώση Η/Υ (MS Office, AUTOCAD 2D)
 • Καλή γνώση Αγγλικών
 • Δίπλωμα Οδήγησης Κατηγορίας Β

Απαραιτητες Ικανοτητες

 • Δημιουργία Αποδοτικών Διαπροσωπικών Σχέσεων
 • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας
 • Διαχείριση χρονοδιαγραμμάτων και προθεσμιών
 • Εξυπηρέτηση Πελάτη
 • Αποτελεσματικότητα
 • Ικανότητα εργασίας υπό πίεση και αυστηρές προθεσμίες

Παροχες

 • Εργασία σε ένα δυναμικό και ευέλικτο περιβάλλον
 • Συνεχής on the job εκπαίδευση
 • Ευκαιρίες ανάπτυξης
 • Ανταγωνιστικές αποδοχές με βάση τα προσόντα
 • Ομαδικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης
 • Πλήρης απασχόληση
 • Σύμβαση αορίστου χρόνου

Αποστολή βιογραφικών στο careers@frigo

Ισες Ευκαιριες

Η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες, ίση μεταχείριση και πρόσβαση για όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, θρησκείας ή πεποιθήσεων, πολιτικών ή άλλων φρονημάτων, εθνοτικής ή κοινωνικής προέλευσης, οικογενειακής κατάστασης ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Σημειωση Περι Προσωπικών Δεδομενων

Με την αποστολή του βιογραφικού σας αποδέχεστε ότι θα παραμείνει στη βάση βιογραφικών της ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Α.Ε. για 12 μήνες, με τον σκοπό της αξιολόγησης της αίτησής σας για την άνωθεν θέση εργασίας καθώς και για άλλες μελλοντικές.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Project Managers