Η μακρόχρονη επιχειρηματική εμπειρία και η πελατοκεντρική προσέγγιση αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας μας.

Το ταξίδι της FRIGO STAHL ξεκίνησε εδώ και πάνω από 20 χρόνια στη Βέροια. Αρχικά εξειδικευτήκαμε σε βιομηχανικά projects – ψυκτικές εγκαταστάσεις και μηχανολογικές λύσεις - και επτά χρόνια αργότερα επεκταθήκαμε στις εγκαταστάσεις εμπορικής χρήσης με την ανάπτυξη κτιρίων γραφειακών χώρων και αποθηκών. Λίγο αργότερα, μεταφέραμε την έδρα μας στη Θεσσαλονίκη, προετοιμάζοντας το έδαφος για την διεθνή μας επέκταση στη Ρουμανία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Το 2012, με γνώμονα την πεποίθηση ότι εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας εάν τους προμηθεύουμε εμείς τόσο με υπηρεσίες εξειδικευμένων κατασκευών όσο και με δομικά υλικά, ιδρύσαμε την DOMICON για τη διανομή δομικών υλικών και την INOXIA, που ειδικεύεται στις ανοξείδωτες κατασκευές.

Η FRIGO STAHL εδραιώθηκε στην αγορά χάρη στην άριστη κατανόηση των αναγκών των πελατών, ενώ βρεθήκαμε στην κορυφή του κλάδου μας γιατί αφουγκραζόμαστε τους πελάτες μας - και τους ακολουθούμε όπου μας χρειαστούν. Αυτό μας οδήγησε στο Σουδάν το 2015 και στην ίδρυση της εσωτερικής μελετητικής ομάδας μας το 2017, με βάση την θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας μας σήμερα - να ξεπερνάμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Είμαστε καινοτόμοι Σχεδιάζουμε. Χτίζουμε. Δημιουργούμε. Παραδίδουμε. Ηγούμαστε
Είμαστε η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο.
ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ
frigo stahl
SWIPE

δομη Εταιρειας

Η έδρα της FRIGO STAHL στη Θεσσαλονίκη στεγάζει τα τμήματα διοίκησης, μελετών και το τεχνικό μας τμήμα, όπως και τα ολοκληρωμένα υποκαταστήματά μας, τις εταιρείες INOXIA και DOMICON.

Στην προσπάθεια να ανταποκρινόμαστε ταχύτατα σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, παντού στην Ελλάδα, διαθέτουμε και μεγαλώνουμε τα γραφεία μας στην Αθήνα, ενώ απασχολούμε σε μόνιμη βάση ψυκτικούς μηχανικούς στην Κεντρική Ελλάδα.

Οι θυγατρικές μας στο εξωτερικό, οι Refcon Limited και Frigo Stahl Rom, στην Κύπρο και τη Ρουμανία αντίστοιχα, οδηγούν στην διεθνή μας επέκταση.

Πλήρως ενσωματωμένο υποκατάστημα
100% θυγατρική

ΟΙ
ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Πατήστε για να ανακαλύψετε
  • ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Η δέσμευσή μας για αριστεία ενισχύεται από την τεχνογνωσία, την αφοσίωση και τις ικανότητες των ανθρώπων μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε στη διεύρυνση της κατάρτισης της ομάδας μας και την υιοθέτηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.