ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΟΥ
ΜΑΣΟΥΤΗΣ
Πελατης
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
Τοποθεσια
ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΛΑΤΗ
Μελετη
ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Α.Ε.
Κατασκευη Εργου
2-3 MONTHS
Διαρκεια

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Η FRIGO STAHL έχει ολοκληρώσει κατασκευές Σούπερ Μάρκετ με αναδιαμόρφωση υφιστάμενων κτιρίων και με τη πλήρη κατασκευή νέων καταστημάτων. Τα έργα περιλάμβαναν οικοδομικές εργασίες, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, υπόγεια πάρκινγκ και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Απαιτητικά έργα, κυρίως αυτά των ανακαινίσεων καθώς υλοποιούνταν τμηματικά και κατά τις νυχτερινές ώρες για την αδιάκοπη λειτουργία των καταστημάτων.
Έργα με πολύ αυστηρά χρονοδιαγράμματα και προδιαγραφές.
Η συχνή χωροθέτηση των κτιρίων αυτών σε πυκνοκατοικημένες περιοχές επιβάλλει σύνθετες τεχνικές λύσεις και οργάνωση του χώρου για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης και εξυπηρέτησης των οχημάτων τροφοδοσίας.
Περισοτερρες Εμπορικες
λυσεις

NOVA PACKAGING HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

JIMMY’S ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Ε.Π.Ε.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μας εμπιστεύονται κορυφαίες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι και το μέτρο της επιτυχίας μας. Νιώθουμε υπερήφανοι για την επιτυχημένη μελέτη, κατασκευή και υλοποίηση εκατοντάδων μηχανολογικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων για τις περισσότερες σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων, όπου η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ δίκαια θεωρείται σήμερα ηγέτης σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Από αυτόματες γραμμές παραγωγής έως μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, μεγάλης κλίμακας κέντρα logistics και χώρους εμπορικούς και γραφείων, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις που υπερέχουν.