Εμπειρία FRIGOSTAHL

EΡΓΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε κατασκευές έργων πολυεθνικών ομίλων και η κατασκευή πολλών έργων στο εξωτερικό, μας έφερε σε επαφή με κορυφαία μελετητικά γραφεία που θέτουν αυστηρότατα standards στις κατασκευές. Τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία και πρακτική εφαρμόζουμε σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

ΜΕΘΟΔΟΣ FRIGOSTAHL

Στη FRIGOSTAHL πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να διαχέεται οριζόντια. Σκοπός μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα και οριζόντια στις ανάγκες του πελάτη. Εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες μας και πιστεύουμε ότι η λύση σε κατασκευαστικά θέματα μπορεί να προκύψει από τον κάθε συνεργάτη. Για το λόγο αυτό ενθαρρύνουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο να εκφράζουν την άποψή τους βρίσκοντας πάντα ανοιχτές τις πόρτες της διοίκησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ NON STOP 20 ΧΡΟΝΙΑ

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της FRIGOSTAHL επιδιώκαμε να εκτελούμε το σύνολο των έργων με τη δική μας εσωτερική ομάδα ανάληψης έργου. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία μίας έμπειρης και καταρτισμένης δημιουργικής δύναμης που εδώ και 20 χρόνια εργάζεται αδιάλειπτα αναλαμβάνοντας έργα με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο βιομηχανικό χώρο.

Στη FRIGOSTAHL σε καθημερινή βάση συναντώνται και ανταλλάσσουν απόψεις πάνω στο έργο, οι μελετητές με τους μηχανικούς έργων και με τους συντηρητές. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε σαν ομάδα και να εμπιστευόμαστε ο ένας τις δυνατότητες του άλλου και την ικανότητά του να προτείνει τη σωστή λύση που θα κάνει την κατασκευή καλύτερη και πιο αποδοτική.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Στη FRIGOSTAHL έχουμε ένα μήνυμα που εκφράζει τη σχέση μας με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μας. Το “Μεγαλώνουμε μαζί” σημαίνει εξελισσόμαστε μαζί, αναπτυσσόμαστε μαζί, γινόμαστε καλύτεροι μαζί. Αποτυπώνει την καθημερινότητα μας βλέποντας τους πελάτες μας να μεγαλώνουν μαζί μας. Τις ίδιες σχέσεις παράλληλης ανάπτυξης δημιουργούμε με τους συνεργάτες αλλά και με τους συναδέλφους μας, οι οποίοι εξελίσσονται και βελτιώνονται συνεχώς.

Μας αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις ανάπτυξης και για το λόγο αυτό επενδύουμε την ενέργεια και τη σκέψη μας σε αυτή την αντίληψη.

Πελάτες μας με τους οποίους έχουμε σχέσεις ανάπτυξης