Νέα

ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε.

[02/2021] Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από το έργο που ολοκλήρωσε η εταιρεία μας για την ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε. στον Τύρναβο.
Το έργο αφορούσε την κατασκευή ενός πλήρους συγκροτήματος ψυκτικών χώρων σε επέκταση του υφιστάμενου ψυγείου-διαλογητηρίου στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της [...]

περισσότερα +
ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

[12/2020] Η εταιρεία μας ανέλαβε τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου σοκολάτας και των δεξαμενών μιγμάτων.

περισσότερα +
ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

[12/2020] Η ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή ενός νέου πυράντοχου κτιρίου αποθήκης υλικών συσκευασίας καθώς και ενός νέου ψυκτικού θαλάμου, συμπεριλαμβανομένης και της απαιτούμενης ψυκτικής εγκατάστασης αυτού, εντός των υφιστάμενων εγκαταστάσεων της επιχείρησης στη Μεγάλη Γέφυρα Πιερίας.

περισσότερα +
ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

[11/2020] Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή ψυχροστασίου για τη λειτουργία θαλάμων κατάψυξης παγωτού, παγωτομηχανών και νέου τούνελ παγωτού στο εργοστάσιο της επιχείρησης στις Σέρρες.

περισσότερα +
ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΟΥ Α. ΑΒΕΕ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ Α.Ε.

[11/2020] Η εταιρεία μας ανέλαβε το έργο επέκτασης του βιομηχανικού κτιρίου παραγωγής, όπως και την κατασκευής ενός νέου ψυκτικού θαλάμου κατάψυξης για τη λειτουργία συστήματος αυτόματης διακίνησης παλετών ύψους 18.20m στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στη Νέα Μηχανιώνα. Το έργο περιλαμβάνει και εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.

περισσότερα +
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. – «ΤΥΡΑΣ»

[10/2020] Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή όλων των υποδομών της υπό κατασκευή μονάδας βιοαερίου στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στα Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή βάσεων για τον νέο αντιδραστήρα αλλά και τις νέες δεξαμενές (Buffer Tank), την κατασκευή νέας δεξαμενής καθίζησης, την κατασκευή νέου κτιρίου μηχανοστασίου-αντλιοστασίου, καθώς και εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο. 

περισσότερα +
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. – «ΤΥΡΑΣ»

[10/2020] Η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ Α.Ε. έχει αναλάβει την κατασκευή και διαμόρφωση νέων, σύγχρονων, γραφείων αλλά και αποδυτηρίων στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στα Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει οικοδομικές εργασίες κτιρίου γραφείων-αποδυτηρίων, Η/Μ εργασίες κτιρίου γραφείων και αποδυτηρίων, καθώς και δίκτυα περιβάλλοντος χώρου.

περισσότερα +
ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

[09/2020] Η ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ ανέλαβε την τροποποίηση των υφιστάμενων ψυκτικών κυκλωμάτων, για την αναδιοργάνωση των ψυκτικών θαλάμων στο κέντρο αποθήκευσης και διανομής της LIDL HELLAS στα Καλύβια Αττικής

περισσότερα +
ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε.

[09/2020] H εταιρεία μας ανέλαβε εξ'ολοκλήρου την κατασκευή της νέας επέκτασης των βιομηχανικών χώρων της ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της εταιρείας,  στα Τρίκαλα.

περισσότερα +
ΙΝΤΕΡΣΙΤ Ε.Π.Ε.

[09/2020] H εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή ενός νέου κτιρίου ψυκτικών θαλάμων, σε  γήπεδο ιδιοκτησίας της ΙΝΤΕΡΣΙΤ ΕΠΕ, στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

περισσότερα +
ARI Α.Ε.

[09/2020] H ARI A.Ε. ανέθεσε στην ΦΡΙΓΚΟ ΣΤΑΛ την κατασκευή ενός νέου τριώροφου κτιρίου γραφείων, καθώς και την πλήρη ανακατασκευή των υφιστάμενων γραφείων περιλαμβάνοντας καθαίρεση ενός ορόφου και ανέγερση νέου μεταλλικού φέροντος οργανισμού στην ίδια κάτοψη, στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, στη ΒΙ.ΠΕ Λακκώματος

περισσότερα +
MAKIOS LOGISTICS Α.Ε.

[08/2020] Η MAKIOS LOGISTICS Α.Ε. ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή όλων των υποδομών της υπό κατασκευή μονάδας βιοαερίου στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην περιοχή της Γέφυρας.

περισσότερα +